Студентів Університету Ушинського нагороджено за участь у муніципальному проєкті «Школа Громадського Бюджету»

Image02Здобувачі освіти Університету Ушинського спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» (Сторожук Альона, Чернюк Софія, Шаргородська Христина) та 073 «Менеджмент» (Соловейчук Олена) під керівництвом доцента кафедри освітнього менеджменту та публічного управління Маріанни Ручкіної взяли участь у роботі Школи Громадського Бюджету в місті Одесі.

За результатами навчання підготовлено командний громадський проєкт, його розробників нагороджено відповідним сертифікатом.

Проєкт «Школа Громадського Бюджету» реалізується Одеською міської радою спільно з Фондом Східна Європа та програмою EGAP згідно з Меморандумом про співпрацю. Заняття проводилися онлайн на платформі Google Meet з 11 серпня по 10 вересня 2021 року авторами проєктів-переможців попередніх років, експертами, представниками структурних підрозділів Одеської міської ради.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://jdih.depok.go.id/mahjong-wins/ https://www.lippohomes.com/olympus-banyak-scatter/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/