Університет Ушинського розширює співпрацю із ЗВО Південної Амеріки

Випускники факультету музичної та хореографічної освіти, які працюють у Південній Амеріці, сприяють налагодженню зв`язків та розвитку співробітництва Університету Ушинського з іноземними закладами вищої освіти. Отже, 21 жовтня 2021 року відбулася онлайн зустріч представників Університету Ушинського і Державного Університету Мистецтв Еквадору (м. Гуаякіль). У відеоконференції взяли участь: з боку Університету Ушинського – декан факультету музичної та хореографічної освіти Наталія Костянтинівна Білова та провідний фахівець відділу міжнародних зв’язків Людмила Пилипівна Яворська; з боку Державного Університету Мистецтв Еквадору – декан факультету звукового мистецтва Андрій Міхаїл Астаїза та проректор з міжнародних відносин Сьюзан Тогра Діас.

Під час спілкування були досягнуті домовленості щодо реалізації програм академічної мобільності, проведення майстер-класів, спільних концертів та конференцій, а також про підписання меморандуму  про співпрацю.

Наприкінці відеконференції зарубіжні партнери висловили подяку Університету Ушинського за високу якість професійної підготовки випускників, які наразі працюють викладачами в Державному  Університеті Мистецтв Еквадору, керують хором та оркестром.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/