Онлайн-семінар «Реалізація Концепції НУШ у навчанні математики в 5-му класі: наступність між початковою і базовою школами»

122 листопада  2021 року на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери кафедра математики та методики її навчання  організувала онлайн-семінар «Реалізація Концепції НУШ у навчанні математики в 5-му класі: наступність між початковою і базовою школами», спікером якого була Скворцова Світлана Олексіївна, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України,  завідувач кафедри математики та методики її навчання Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»

Було презентовано модельну навчальну программу з математики для 5-6 класів С.Скворцової і Н. Тарасенкової, та її реалізацію у навчальних зошитах для 5 класу С. Скворцової. Ці навчальні зошити рекомендовані МОН України і в цьому навчальному році проходять апробацію у 5-х пілотних класах. Було зроблено акцент на реалізації наступності між початковою і базовою школами, на прикладі навчальних зошитів продемонстровано зміст першого розділу, узагально і систематизивано вивчене в початковій школі, і визначено можливості побудови методики навчання інших тем курсу математики 5, базуючись на наявних у випускників початкової школи знаннях, вміннях і навичках.
У семінарі взяли участь понад 100 вчителів математики закладів освіти м. Одеси та області, слухачів курсів підвищення кваліфікації Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/