Успішний виступ студента спеціальності «Політологія» на Міжнародній науковій конференції "Китайська цивілізація: традиції та сучасність»

124 листопада 2021 р. відбулась XV Міжнародна наукова конференція «Китайська цивілізація: традиції та сучасність» під патронатом Інституту Сходознавства ім. А. Ю. Кримського. У засіданні секції «Китай в сучасному світі: міжнародно-політичний аспект» взяли участь к. політ. н., старший викладач кафедри політичних наук і права С. А. Дмитрашко та студент 4 курсу спеціальності «Політологія» Олександр Тимошенко. Олександр Тимошенко представив доповідь та презентацію «Оборонна доктрина КНР: порівняльний аналіз «Білих книг з національної оборони» Китаю, в якій було проаналізовано найважливіші тенденції та динаміка змін в оборонній доктрині з 2002 року по 2019 рік. Доповідь викликала велику зацікавленість науковців. Також науковці обговорювали економічну стратегію «подвійної циркуляції» Китаю (Олег Коваль); стосунки Китаю з іншими країнами в АСЕАН (Наталя Городня); образ Китаю в інформаційному полі на прикладі матеріалів редакцій BBC та інші важливі теми. У висновках конференції підкреслено важливість дослідження розвитку Китаю в сучасному світі.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/