Вітаємо Жіночий хор факультету музичної та хореографічної освіти Університету Ушинського «Академія» з перемогою у конкурсі-фестивалі хорів та вокальних ансамблів «VOX MARIS»

Screenshot_1Вітаємо Жіночий хор факультету музичної та хореографічної освіти Університету Ушинського «Академія» та його художніх керівників: кандидата педагогічних наук, старшого викладача Олену Лєснік і викладача Ганну Ковальову з перемогою!

Жіночий хоровий колектив посів почесне ІІ місце у напружених творчих змаганнях протягом двох турів у конкурсі-фестивалі хорів та вокальних ансамблів «VOX MARIS», який відбувся у Литовській Республіці (м. Клайпеда). У конкурсі брали участь багато вокально-хорових колективів з Австрії, Латвії, Молдови, України, Литви та інших країн.

Художня переконливість хорового виконавства Жіночого хору «Академія» було високо оцінено журі: хор «увійшов» у десятку кращих виконавських колективів конкурсу! Жіночий хор «Академія» також було нагороджено спеціальним призом «За краще виконання твору композитора своєї країни».

Бажаємо жіночому хору «Академія» та його керівникам подальших успіхів і творчого натхнення!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/