«Громадянська освіта в сфері публічних закупівель»: експертне обговорення в Університеті Ушинського

Image0222 грудня 2021 р. в Американському інформаційно-консультативному центрі Університету Ушинського відбулося експертне обговорення в межах реалізації спільного проєкту «Громадянська освіта в сфері публічних закупівель», що зініційований Посольством США в Україні та Асоціацією дослідників державного управління. Партнером проєкту виступила кафедра освітнього менеджменту та публічного управління Університету Ушинського.

Відкрили експертне обговорення ректор Університету Ушинського Андрій Красножон та менеджер проєкту Наталя Колісниченко.

Експерти, серед яких представники дослідницької спільноти, органів державної влади регіону, представники громадськості, обговорили актуальні проблеми моніторингу та контролю за публічними закупівлями.

Зокрема, проректор Університету Ушинського Ганна Музиченко у своєму виступі наголосила, що тематика ефективного використання публічних коштів, подолання корупції, налагодження ефективного державного та громадського моніторингу у цій сфері перебуває в колі наукового інтересу професорсько-викладацького складу Університету. Кафедрою освітнього менеджменту та публічного управління проводиться підготовка майбутніх публічних службовців за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування», розроблені та читаються курси «Публічні фінанси», «Запобігання корупції в публічному управлінні».

За сприяння модератора Андрія Крупника, відбулася загальна дискусія та підбиття підсумків.

Учасники констатували успішність заходу та окреслили подальші шляхи щодо реалізації проєкту.

Програма заходу

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/