В Університеті Ушинського презентовано результати україно-китайського проєкту

Screenshot_127 грудня 2021 року відбулася онлайн-презентація результатів україно-китайського проєкту «Нові шляхи поглиблення україно-китайської співпраці, що виникли внаслідок децентралізації в Україні». Проєкт виконувався в межах Українського культурного та науково-інформаційного центру при Харбінському інженерному університеті на замовлення уряду провінції Шаньдун та фінансової підтримки Sino-Ukrainian Cooperation Fund.

Під час відкриття заходу ректор Університету Ушинського Андрій Красножон наголосив на тому, що цей проєкт є вже третім успішним дослідженням, яке виконане науковцями Університету Ушинського в межах україно-китайської співпраці з Харбінським інженерним університетом. Особливістю цьогорічного проєкту є його практична спрямованість на потреби Одеського регіону і пошук шляхів поглиблення співпраці між країнами для забезпечення економічного зростання регіону. Крім того, цього року проєкт об’єднував науковців 4 ЗВО України. Університет Ушинського представляли Ганна Музиченко (керівник проєкту), Наталя Гедікова та Ольга Полуяктова, ОНЕУ – Ганна Коцюрубенко та Інна Уханова, КНУ імені Тараса Шевченка – Григорій Усатий, Державний податковий університет – Тетяна Коляда.

Участь в обговоренні результатів дослідження взяли представники депутатського корпусу місцевих рад. Одеську обласну раду представляв Андрій Красножон, Одеську міську раду – Василь Ієремія, Одеську районну раду – Олексій Стецюк. Усі представники влади наголошували на актуальності таких досліджень, акцентуючи увагу на необхідності розвитку інфраструктурних об’єктів на рівні регіону, логістичних маршрутів, морегосподарського комплексу, де іноземні інвестиції, зокрема з КНР, відіграють велику роль. Отже, подібні проєкти, на думку учасників обговорення, сприятимуть і встановленню діалогу між країнами на рівні науковців та депутатського корпусу, і як наслідок, стануть підставою для реалізації спільних проєктів в практичній площині.

Директор Українського культурного та науково-інформаційного центру при ХІУ (КНР) Дін Сінь запевнив, що Центр намагатиметься і в подальшому виконувати функцію майданчику для обміну думками, діалогу між представниками влади та науковими спільнотами України та Китаю для поглиблення співпраці та розвитку міжнародного економічного співробітництва між країнами.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/