Захист дисертації доктора філософії Чжан Сіньюань

sinuanВ Університеті Ушинського 28.01.2022 р. на факультеті музичної та хореографічної освіти відбувся прилюдний захист дисертаційної роботи громадянки КНР Чжан Сіньюань «Формування прогностичних умінь у майбутніх учителів музичного мистецтва в процесі фортепіанної підготовки», що була подана на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 01 – «Освіта/Педагогіка» за спеціальністю 014 Середня освіта (Музичне мистецтво).

Захист дисертації пройшов на засіданні спеціально створеної спеціалізованої вченої ради ДФ 41.053.029 Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського». Члени спецради високо оцінили наукову новизну і практичну значущість дисертації та її захист здобувачем.

Вітаємо з успішним захистом аспірантку Чжан Сіньюань та її наукового керівника – кандидата педагогічних наук, доцента Демидову Марину Григоріївну.

Відео прилюдного захисту доступно за посиланням:

https://drive.google.com/file/d/1c_JWbsstYMpCxu0srRHMEGj1rPphEfQG/view?usp=sharing

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/