Захист дисертації доктора філософії Ван Біньбінь

binbinВ Університеті Ушинського 29.01.2022 р. на факультеті музичної та хореографічної освіти відбувся прилюдний захист дисертаційної роботи громадянина КНР Ван Біньбіня «Формування транскультурної компетентності майбутніх магістрів музичного мистецтва у процесі інструментальної підготовки», що була подана на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 01 – «Освіта/Педагогіка» за спеціальністю 014 Середня освіта (Музичне мистецтво).

Дисертацію було представлено на засіданні спеціально створеної спеціалізованої вченої ради ДФ 41.053.020 Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені      К. Д. Ушинського». Члени спецради високо оцінили наукову новизну і практичну значущість дисертації та її захист здобувачем.

Вітаємо з успішним захистом дисертаційної роботи аспіранта Ван Біньбіня та його наукового керівника – доктора педагогічних наук, професора Ніколаї Галину Юріївну.

Відеозапис захисту можна знайти за посиланням:

https://drive.google.com/file/d/1NNaKVP7aGBw2yc75jHcucY2BNrZoSMpT/view?usp=drivesdk

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/