Проведення пробного ЗНО з біології

З метою підготовки учнів випускних класів до складання іспиту з біології ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» запрошує учнів 10-х і 11-х класів узяти участь у навчальному тренінгу-тестуванні, який відбудеться на безкоштовній основі 26 лютого 2022 року об 11 годині за адресою: м. Одеса, вул. Фонтанська дорога, 4, актова (зелена) зала.

Після проведення тестування досвідченими викладачами буде проведений якісний аналіз помилкових відповідей, із результатами якого учні будуть ознайомлені одразу.
Для участі в навчальному тренінгу-тестуванні охочим необхідно зареєструватися до 24 лютого 2022 року за телефонами: 048-7054668; 068-9129921 або за електронною адресою: bioz.odessa@ukr.net (повідомити ПІБ учасника, місце навчання).

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/