Зустріч студентів-юристів із представником психологічної служби Університету Ушинського

Screenshot_115 лютого 2022 року за ініціативою куратора академічної групи Ольги Полуяктової відбулася зустріч керівника психологічної служби Марини Літвінової зі студентами-юристами 3 року навчання соціально-гуманітарного факультету Університету Ушинського. Темою заходу стало обговорення особливостей організації роботи практичного психолога, сутності психологічної допомоги та супроводу учасників освітнього процесу в умовах пандемії.

Студенти мали можливість не тільки дізнатися про сучасні методики концентрації уваги та зняття напруги, а й попрактикуватися в їх застосуванні на собі та в малих групах.

Подібні практики набувають особливої актуальності перед проходженням студентами виробничої практики, під час якої студенти можуть зустрітися з психологічними бар’єрами спілкування, пов’язаними зі страхами. Студенти отримали поради від психолога, як поводитися в таких випадках, що додало їм впевненості та бажання професійно зростати та продовжувати самовдосконалюватися в цій площині.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/