Бінарна лекція для здобувачів ОНП «Політологія» Університету Ушинського з професором Польовим М. А.

Image0122 лютого 2022 року в Університеті Ушинського для здобувачів ОНП «Політологія» в межах вивчення дисципліни «Методологія наукових досліджень в галузі політології» (обов’язковий компонент для здобувачів 1-го року навчання третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності 052 Політологія) у онлайн форматі відбулася бінарна лекція на тему «Оформлення та оприлюднення результатів наукової діяльності політолога».Ініціатором бінарної лекції виступила доктор політичних наук, професор, професор кафедри політичних наук і права Гедікова Н. П.

Гостьовим лектором виступив Польовий Микола Анатолійович, доктор політичних наук, професор, професор кафедри політології та державного управління Донецького національного університету імені Василя Стуса (м. Вінниця), знаний науковець, досвідчений викладач, експерт Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти з числа науково-педагогічних працівників з акредитації освітніх програм зі спеціальності 052 Політологія. До заняття залучилась аспіранти 1-го, 2-го, 3-го і 4-го років денної і заочної форми навчання ОНП «Політологія», завідувач кафедри політичних наук і права, професор Наумкіна С. М.

Здобувачі ознайомилися з технологією роботи з науковим текстом; особливостями апробації результатів наукових досліджень та розробок відповідно до тематики аспірантів; з науковими першоджерелами для апробації у науковому дискурсі; оформленням публікацій за матеріалами апробацій до фахових видань, шо входять до наукометричних фахових видань з політології, до бази даних Scopus & Web of Science. Значна увага приділена новим вимогам до оприлюднення результатів наукової діяльності здобувачів наукових ступенів, основним етапам процесу захисту дисертації.

Наприкінці лекції здобувачі освіти мали змогу задати свої питання та отримати на них вичерпні професійні відповіді.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/