Медичні ресурси ELSEVIER

Image01Для підтримки медичної спільноти України в умовах війни розв’язаної РФ, компанія Elsevier відкрила безкоштовний доступ до медичних освітніх платформ ClinicalKey, Complete Anatomy та Osmosis

ClinicalKey – база даних, що містить провідні повнотекстові довідники і журнали, інформацію про ліки, відеоматеріали, практичні рекомендації тощо.

Complete Anatomy – найдосконаліша в світі платформа 3D анатомії, що застосовується фахівцями зі всього світу для вивчення складних анатомічних структур.

Osmosis – медична освітня платформа для студентів-медиків, лікарів та осіб, які доглядають за пацієнтами. Бібліотека складається з понад 2 тисяч відео з патології, фізіології, фармакології та клінічної практики.

Для доступу до ресурсів необхідно подати запити:

1. Щоб підключитися до ClinicalKey – Подайте запит на доступ (заповнити онлайн-форму).

Після заповнення форми на електронну адресу надійде лист із індентифікаром і паролем, далі необхідно ввести персональні дані. Звертаємо увагу, якщо вже є обліковий запис Elsevier (ClinicalKey, ScienceDirect, Scopus), необхідно ввести його логін та пароль, у разі, якщо не має облікового запису Elsevier, необхідно зареєструватися.

2. Щоб підключитися до Complete Anatomy – ознайомтеся та виконайте дії, які подані в інструкції (обирайте потрібну вкладку).

3. Щоб підключитися до Osmosis – ознайомтеся та виконайте дії, які подані в інструкції (обирайте потрібну вкладку).

Для зручного доступу українських студентів-медиків, лікарів і медичних працівників до ClinicalKey, Complete Anatomy та Osmosis створено україномовний розділ на платформі Elsevier «Медична підтримка України», в якому міститься інформація про зазначені бази даних та інструкції щодо отримання доступу.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/