Семінар "Перша доромога при стресових ситуаціях"

1Сьогодення України потребує сили, єдності та стійкості, тому наразі надзвичайно важливо не панікувати й акумулювати сили для підтримки родини та країни. 20 березня 2022 року соціально-гуманітарним факультетом Університету Ушинського й Освітнім науково-інформаційним та культурним центром Держави Ізраїль було організовано відкритий просвітницько-практичний захід на платформі ZOOM. Професор Арієльського університету, PhD із психології Ефраім Сем’юель Гроссман (Dr. Ephraim Samuel Grossman) провів лекцію на тему: «Перша допомога при стресових ситуаціях». На зустрічі були присутні викладачі, аспіранти, здобувачі спеціальності Психологія.

У ході зустрічі лектор зазначив, що важливо спочатку працювати з фізичним станом (допомогти відчути особистості підтримку «тут і тепер»), потім перейти до наступного когнітивного етапу, щоб мозок людини зміг аналізувати, працювати більш структуровано (відповідати на прості запитання: "Як твоє ім’я? Де ти знаходишся? Що сталося за кілька хвилин до події?" тощо) і тільки опісля доцільно визначити та працювати з емоційними реакціями на подію.
Важливо пам’ятати, що корабель не тоне на воді - він тоне, коли вода потрапляє всередину нього! Тому надважливим є те, що ми впускаємо всередину. Будь ласка, бережіть свій внутрішній світ і піклуйтесь про власне психологічне здоров’я.

Україна понад усе!!!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/