Проведено круглий стіл з теми «Доброчесність освітнього середовища»

image604 квітня 2022 року в рамках проведення в Університеті Ушинського тижня академічної доброчесності завідувачкою кафедри сімейної та соціальної педагогіки і психології Оленою Бабчук та завідувачкою кафедри теорії та методики дошкільної освіти Людмилою Березовською був проведений круглий стіл з теми «Доброчесність освітнього середовища». В роботі круглого столу взяли участь викладачі кафедр та студенти факультету дошкільної педагогіки та психології.

Олена Бабчук звернулася до присутніх з вітальним словом та повідомила про значимість принципу академічної доброчесності в освітньому процесі ЗВО.

У ході презентації Людмила Березовська розкрила сутність поняття

«академічна доброчесність», принципи академічної доброчесності, види відповідальності за порушення академічної доброчесності та ін.

Здобувачі освітнього процесу Елеонора Бондарєва, Катерина Заліська, Анастасія Луцька розкрили правила культури та моральної сторони академічної доброчесності.

Представлений анімаційний відеоролик доцентом кафедри сімейної та спеціальної педагогіки і психології Ганною Кавиліною «Поради з академічної доброчесності» дозволив розглянули приклади життєвих ситуацій щодо поваги інтелектуальної праці та доброчесної поведінки.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/