Презентація вибіркової дисципліни «Фізіологія хореографії» для студентів факультету музичної та хореографічної освіти

Screenshot_11 квітня 2022 року студентам факультету музичної і хореографічної освіти презентовано вибіркову дисципліну «Фізіологія хореографії».

Професор кафедри біології і охорони здоров’я доктор педагогічних, кандидат біологічних наук Босенко А. І. наголосив на тому, що проблеми відбору у хореографічні навчальні заклади, захворювання і травми працівників, необхідність розробки системи профілактики балетних травм і підвищення працездатності вимагають створення сучасної концепції медико-біологічного супроводу хореографії. Також було розглянуто які знання і уміння сформуються у студентів при вивченні дисципліни. Наприкінці доповіді А. І. Босенко ознайомив студентів з навчально-методичним, інформаційним і кадровим забезпеченням кафедри.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/