Міжнародна науково-практична конференція «Східне партнерство в сфері педагогічних інновацій в інклюзивній освіті»

У липні в рамках проекту Tempus «INOVEST» у м. Кишинів відбулася міжнародна науково-практична конференція «Східне партнерство в сфері педагогічних інновацій в інклюзивній освіті». Представляв інтереси від України Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. УшинськогоТворчий колектив університету гідно презентував результати своїх комплексних досліджень, їх апробацію та результати використання в навчальному процесі на всіх секціях і круглих столах.

Особливої уваги набули доповіді професора Світлани Хаджирадєвої з питань управління впровадженням освітніх інновацій в інклюзивній освіті, проректора Євгена Сєдова з проблем упровадження хмарних технологій в інклюзивній освіті.

 Виступ ректора університету академіка Олексія Чебикіна на пленарному та підсумкових засіданнях стосувався впровадження отриманих результатів проекту з різних аспектів інклюзивної освіти на рівні психологічного супроводу та психологічної реабілітації учнів, використання приладів нового покоління для діагностики психофізіологічних функцій учнів з метою активізації їхніх пізнавальних процесів, використання елементів робототехніки для розвитку креативного мислення у дітей, а також сучасних інформаційно-комунікативних технологій.

Проведений доц. М. Грудок-Костюшко майстер-клас і представлені вченими університету (проф. Н. Черненко, доц.  М. Тодоровою) результати викликали значний інтерес у учасників форуму. Як наслідок – було прийнято рішення провести на базі університету серію майстер-класів і тренінгів для викладачів з питань психолого-педагогічного супроводу в інклюзивній освіті.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/