Презентація вибіркових дисциплін кафедри біології і охорони здоров’я для студентів 2 року навчання спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура)

Screenshot_129 березня 2022 року викладачами кафедри біології і охорони здоров’я Університету Ушинського в онлайн-форматі проведено презентацію вибіркових дисциплін студентам другого року навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура). Завідувачем кафедри кандидатом біологічних наук Марією Сергіївною Топчій було оголошено перелік дисциплін за вибором, запропонованих кафедрою.

Кандидат біологічних наук, доцент Філіпцова Катерина Анатоліївна представила дисципліну «Біохімія м’язової діяльності», акцентуючи увагу на практичних навичках, які студенти здобудуть під час навчання, а саме: на основі знань біохімічних реакцій та процесів, що відбуваються в організмі людини під час м’язової діяльності, при стомлені і в період відпочинку можна оволодіти навичками біохімічного контролю для оцінки функціональної підготовленості спортсменів і навчитись планувати і корегувати навчально-тренувальний процес.

Завідувач кафедри кандидат біологічних наук Топчій М. С. презентувала дисципліну «Основи раціонального і оздоровчого харчування» і наголосила на тому, що поглиблення знань про загальну характеристику основних продуктів харчування, засвоєння ролі раціонального і оздоровчого харчування у формуванні та зміцненні здоров’я дозволить оволодіти практичними навичками розпізнавати основні ознаки надмірного чи недостатнього споживання окремих компонентів їжі, а також розраховувати енерговитрати, аналізувати харчовий раціон різних категорій осіб (дітей, людей похилого віку, спортсменів тощо), надавати рекомендації щодо його покращення

Студенти виявили зацікавленість, на що вказували додаткові запитання, на які вони отримували вичерпні відповіді.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/