Круглий стіл з теми «Доброчесність: цінності у щоденних вчинках»

доброчесність04 квітня 2022 року в рамках проведення в Університеті Ушинського тижня академічної доброчесності доцентом кафедри гімнастики та спортивних єдиноборств Оленою Погореловою був проведений круглий стіл з теми «Доброчесність: цінності у щоденних вчинках». В роботі круглого столу взяли участь студенти інституту фізичної культури, спорту та реабілітації.

Мета нашого заходу:

- знайомство здобувачів з поняттям «доброчесність», актуалізація та поглиблення знань про корупцію та її негативні наслідки;

- обговорення впровадження принципів академічної доброчесності серед студентів;

- відкрита і чесна дискусія зі студентством з приводу списування та необ’єктивного оцінювання;

- віднаходження шляхів подолання викликів ЗВО щодо формування та дотримання принципів академічної доброчесності в освітньому середовищі та повсякденному житті.

У ході відкритого діалогу було розглянуто наступні питання: академічна доброчесність у щоденному університетському житті; що мотивує одних здобувачів замовляти роботи на замовлення, а інших – писати на замовлення; як запобігти недоброчесній поведінці в освітньому просторі і подолати вже існуючі проблеми та інше.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/