Кураторська година зі здобувачами першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 014 Середня освіта (фізична культура) 3-й курс 6гр.

118.05.2022 р., була проведена кураторська година зі здобувачами першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 014 Середня освіта (фізична культура) 3-й курс 6гр., ННІФКСР за тематикою:
ВИШИВАНКА- КРАСА, ОБЕРІГ, КОД УКРАЇНИ! присвячена ДНЮ ВИШИВАНКИ, який відзначається 19 травня в 2022 році.
Куратор Наталя Щекотиліна.
День вишиванки – народне свято, покликане к сприянню єдності і культурного відродження всього багатонаціонального українського народу. Воно відзначається в третій четвер травня.
Вишиванка вважається оберегом від усього лихого, що може статися в людському житті. Вона є символом краси та міцного здоров’я, а також щасливої долі. В Україні вишиванка символізує і родинну пам’ять, вірність та любов у сім’ї. Експерти вважають, що український народ намагається закодувати щастя, долю, життя та волю в орнаменті вишиванок.
Одягнімо, друже, вишиванки —
Наш чарівний український стрій.
Не для когось, не для забаганки,
А для себе, вірний друже мій.
Одягнімо вишиванки, друже,
Як одвічний предків талісман.
Хай не буде серед нас байдужих
І один в нас буде отаман.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/