Обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Дошкільна освіта. Логопедія в закладах дошкільної освіти» зі стейкхолдерами

116 травня 2022 року на онлайн платформі Teams відбулося обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Дошкільна освіта. Логопедія в закладах дошкільної освіти» за участю стейкхолдерів, членів робочої групи програми, науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем 1 та 2 років навчання факультету дошкільної педагогіки та психології.
Гарант проєкту освітньо-професійної програми Олена Соцька звернула увагу на зміст і особливості ОПП, що обговорюється. З конструктивними пропозиціями щодо розподілу освітніх компонент за семестрами та доцільності об’єднання окремих дисциплін виступили члени робочої групи Олена Кудрявцева та Лариса Коргун.
Стейкхолдер освітньо-професійної програми Алла Керізь наголосила на необхідності уточнення реалізації програмового результату навчання з набуття здобувачами здатності розробляти індивідуальні програми соціалізації й адаптації дітей раннього і дошкільного віку.
Таїсія Вікторівна Горячева висловила щодо високого рівня практичної підготовки майбутніх вихователів на факультеті дошкільної педагогіки та психології та наголосила на необхідності ґрунтовної теоретичної підготовки здобувачів до проходження практики в групах дітей з особливими освітніми потребами.
Слушні пропозиції до проєкту освітньо-професійної програми надали Людмила Березовська та Алла Богуш.
У своїй доповіді Людмила Березовська презентувала нормативно-правові документи які регламентують актуальність формування у здобувачів вищої освіти за спеціальністю 012 Дошкільна освіта таких компетентностей як мовна, мовленнєва та логіко-математична.
Алла Богуш звернула увагу щодо вимог наукового підходу до формулювання назв дисциплін.
Усі надані пропозиції та слушні зауваження спрямовані на підвищення рівня якості підготовки майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти.
Гарант освітньо-професійної програми «Дошкільна освіта. Логопедія в закладах дошкільної освіти» Олена Соцька висловила вдячність усім присутнім за ґрунтовне опрацювання проєкту програми.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/