Науковий семінар «Перспективи використання телеметричних GPSPORTS систем у біології, медицині та спорті»

Image0117 травня 2022 року кафедрою біології і охорони здоров’я разом з провідними науковцями Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького проведено науковий семінар «Перспективи використання телеметричних GPSPORTS систем у біології, медицині та спорті», присвячений Дню науки в Університеті Ушинського.

Після вступного слова завідувача кафедри Марії Сергіївни Топчій та професорів Тетяни Володимирівни Дегтяренко, Анатолія Івановича Босенка, учасники семінару мали можливість ознайомитися з новими телеметричними GPSPORTS системами у наукових дослідженнях. Так, Лизогуб Володимир Сергійович, доктор біологічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, директор науково-навчального інституту імені Михайла Босого Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького ознайомив присутніх з новими діагностичними програмно-телеметричними комплексами, які використовують в біології, медицині і спорті.

Доповідь викликала велику зацікавленість слухачів, на що вказувало активне обговорення і запитання не тільки з боку викладачів, а й студентів та аспірантів. Дякуємо усім учасникам семінару за плідну роботу. Сподіваємося на подальшу співпрацю.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/