До Дня науки і до 205-річчя Університету Ушинського

avaДо Дня науки і до 205-річчя Університету Ушинського викладачами кафедрою теорії та методики практичної психології соціально-гуманітарного факультету, кафедрою психіатрії, медичної та спеціальної психології медичного факультету Університету Ушинського (професорами Чебикіним О.Я., Савенковою І. І., Вдовіченко О. В., доцентами Ситнік С.В., Асєєвою Ю.О., Лазоренко Т. М., Кондратьєвою І. П., Мельничук І. В., Цибух Л.М., Косьяновою О. Ю., Головською І.Г., Слюсаренко М.І., Поспеловою І.Д., старшими викладачами Ільницькою Л.А., Коваль К.І.) було проведено Всеукраїнську науково-практичну інтернет-конференцію «Актуальні проблеми практичної психології», яка пройшла на платформі Microsoft Office 365 у додатку Teams 20 травня 2022 року.  

У конференції взяли участь студенти, аспіранти, докторанти, молоді учені та викладачі Університету Ушинського, Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди, Класичного приватного університету. Обговорювалися ключові проблеми сучасної педагогічної і вікової психології; проблеми особистості в екстремальних умовах; теоретичні та прикладні аспекти щодо вивчення психічного здоров’я у психології; основи взаємодії психолога, учителя і батьків в умовах навчального закладу; основні напрямки в роботі психолога-консультанта в сучасних реаліях; питання психології воєнного часу. 

Війна обов’язково закінчиться і Наука стане однією з сил, завдяки якій ми будемо відбудовувати нашу країну. Україна та Наука переможе! 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/