Методологічний семінар на факультеті музичної та хореографічної освіти

109.06.2022 на факультеті музичної та хореографічної освіти відбувся Перший Методологічний семінар «Проблеми акредитації закладів вищої освіти в Україні та Польщі – на шляхах інтеграції». Науковий захід здійснено як міжнародний проєкт, в межах якого будуть презентуватися результати та оговорюватися актуальні питання вищої мистецької освіти в навчальних закладах України та Польщі.
Проєкт започатковано також з метою активізації академічної мобільності між такими закладами як: Музичної академії імені І. Падеревського в Познані; Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського» (факультет музичної та хореографічної освіти), Університет Григорія Сковороди в Переяславі.
Перша зустріч була присвячена актуальним питання акредитації в закладах вищої освіти що готують майбутніх фахівців в галузі культури, мистецтва та мистецької освіти. Своїм досвідом поділилися Єремус-Левандовська Анна – професор, доктор габілітований, професор Інституту вокалістики Музичної академії імені І. Падеревського в Познані; Олена Реброва, доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри музичного мистецтва і хореографії Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського», експерт НАЗЯВО; Тетяна Мартинюк, доктор мистецтвознавства, професор, завідувач кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання Університету Григорія Сковороди в Переяславі, доктор педагогічних наук, професор кафер музичного мистецтва і хореографії Галина Ніколаї.
На методологічному семінарі були присутні викладачі університетів, здобувачі та аспіранти.
Було окреслено коло актуальних питань для обговорення на наступних методологічних семінарах.
Сподіваємось на плідну наукову співпрацю.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/