Профорієнтаційна зустріч із випускниками комунального закладу «Білгород-Дністровський педагогічний фаховий коледж»

6На факультеті дошкільної педагогіки та психології упродовж навчального року відбуваються профорієнтаційні зустрічі з потенційними абітурієнтами. Так, 14.06.2022 року деканом факультету дошкільної педагогіки та психології Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», доктором психологічних наук, професором Оленою Булгаковою було ініційовано профорієнтаційну зустріч із випускниками Білгород-Дністровського педагогічного фахового коледжу. Зустріч відбулася в онлайн форматі.
З вітальним словом до випускників звернувся ректор Університету Ушинського, доктор історичних наук Андрій Красножон, який подякував керівництву Білгород-Дністровського педагогічного фахового коледжу за довголітню співпрацю та окреслив перед потенційними вступниками перспективи навчання в Університеті Ушинського.
Проректор із соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Андрій Начев відзначив важливість продовження навчання в університеті, презентував факультети та спеціальності за якими здійснюється підготовка здобувачів освітнього процесу в Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського.
Відповідальний секретар приймальної комісії Дмитро Дячок детально розповів випускникам фахового педагогічного коледжу про особливості вступної кампанії 2022 року, надав вичерпну інформацію на поставлені випускниками та дирекцією коледжу запитання.
У ході зустрічі з випускниками завідувачкою кафедри теорії та методики дошкільної освіти Людмилою Березовською та завідувачкою кафедри сімейної та спеціальної педагогіки та психології Оленою Бабчук було представлено презентацію та розкрито особливості навчання на факультеті дошкільної педагогіки та психології Університету Ушинського. Студенти з цікавістю слухали інформацію про особливості навчання на освітньо-професійних програмах «Дошкільна освіта. Логопедія в закладах дошкільної освіти» та «Дошкільна освіта. Практична психологія в закладах дошкільної освіти», можливості працевлаштування, переглянули майстер-класи та ворк-шопи, які підготували студенти старших курсів спеціальності Дошкільна освіта.
Висловлюємо вдячність адміністрації Комунального закладу «Білгород-Дністровський педагогічний фаховий коледж» за багаторічну співпрацю та можливість проведення профорієнтаційної зустрічі з випускниками.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/