Міжнародний круглий стіл «Інтернаціоналізація навчання з питань публічного управління та адміністрування з транснаціональною перспективою»

222 червня 2022 р. професорсько-викладацький склад кафедри освітнього менеджменту та публічного управління Університету Ушинського взяв участь у міжнародному круглому столі до Дня державної служби з теми «Інтернаціоналізація навчання з питань публічного управління та адміністрування з транснаціональною перспективою».
Організаторами зазначено заходу виступили Національне агентство України з питань державної служби; Школа соціальних наук Університету Седерторна (Швеція); Українська школа урядування; Центр оцінювання кандидатів на зайняття посад державної служби.
Відкриття міжнародного круглого столу та вітальні слова пролунали від Наталії АлюшинОЇ, голови Національного агентства України з питань державної служби; Наталії НАУЛІК, директора Української школи урядування; Жанни КРАВЧЕНКО, координатора проєкту «Інтернаціоналізація навчання з питань публічного управління та адміністрування з транснаціональною перспективою».
Головні питання, що розглядалися на дискусійних панелях заходу - «Державна служба України в системі координат сучасних викликів, що пов’язані з воєнним станом» (панель 1); «Нова компетентністна парадигма професійної підготовки та підвищення кваліфікації фахівців за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» (панель 2); «Кейс-метод в реалізації міжнародних освітніх програм професійного розвитку публічних службовців: стан проблем та кращі практики» (панель 3).
Колектив кафедри освітнього менеджменту та публічного управління Університету Ушинського (професори Олег ДОЛЖЕНКОВ та Наталія ЧЕРНЕНКО, доцент Маріанна РУЧКІНА) взяв участь у панельних дискусіях круглого столу, де було обговорено проблемні питання професійного розвитку державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в умовах воєнного стану та повоєнній відбудові України, а також інтернаціоналізації навчання з питань публічного управління та адміністрування.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/