Літня дистанційна школа професійної майстерності педагогічних працівників на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери Університету Ушинського!

2Літня дистанційна школа професійної майстерності педагогічних працівників на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери Університету Ушинського! Увага! Оголошується реєстрація на курси підвищення кваліфікації за дистанційної форми навчання за програмами:

https://docs.google.com/document/d/1Do1SjgCMD6bQAzK5lSbQyxPNxO6BIe6Levou7XsZdAY/edit?usp=sharing

Серпень 2022 року Обсяг: 30 годин/ 1 кредит ЄКТС Формат навчання: дистанційно Вартість: 400 гривень Для вчителів ЗЗСО, вихователів ЗДО, педагогічних працівників, керівних кадрів закладів освіти, практичних психологів та соціальних педагогів Анкета реєстрації доступна за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvovnqdbaSwpxXQHVQcPmk96zLzdls3UyIuR9IUoAmksb5MA/viewform?usp=sf_link

Детальна інформація за телефоном: +380(98)-439-56-00 Соловейчук Олена Поспішайте, кількість місць обмежена! Будемо раді бачити вас у Літній дистанційній школі професійної майстерності педагогічних працівників на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери Університету Ушинського

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/