Південноукраїнський центр професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери Університету Ушинського

230 серпня 2022 р. у межах проєкту «Трансфер інновацій: впровадження концепції НУШ в систему базової середньої освіти Одещини» провідні науковці Університету Ушинського (доктор педагогічних наук, професор,член-кореспондент НАПН України, завідувачка кафедри математики та методики її навчання, Світлана Олексіївна Скворцова, кандидат педагогічних наук, доцент, Ольга Миколаївна Задоріна) долучилися до Серпневої педагогічної ради Усатівської територіальної громади.
Світлана Скворцова виступила з доповіддю «Наступність у навчанні математики між початковою та базовою школами», де констатувала особливості впровадження концепції НУШ у базову школу. Ольга Задоріна звернула увагу на необхідність постійного зв'язку навчання математики та життєвих ситуацій, формування предметних компетентностей учнів. Також ознайомили вчителів, які будуть викладати математику у 5-му класі з новим посібником "Жива математика".
До зустрічі долучилися майже 30 педагогічних працівників закладів освіти Територіальної громади Усатово, які дізналися про особливості впровадження концепції НУШ у базову школу, реалізації наступності у навчанні між початковою та базовою школами, особливості модельної навчальної програми, навчального підручника.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/