1 вересня в Університеті Ушинського розпочався новий навчальний рік

1 вересня в Університеті Ушинського розпочався новий навчальний рік та відбулося засідання трудового колективу співробітників та студентів. Основним питанням порядку денного був «Звіт ректора університету за 2021-2022 навчальний рік», який був досить непростим, та все ж плідним на внутрішньоуніверситетські події та міжнародну співпрацю.

За традицією, засідання розпочалося з урочистого вручення подяк за плідну багаторічну роботу викладачам університету (Олександру Долженкову, Івану Дончеву, Марині Демидовій, Ірині Василенко, Олені Лісеєнко, Тетяні Мазурок, Анатолію Массанову, Ірині Непомнящій, Олександру Середі, Володимиру Чумаку) та його партнерам, зокрема директору Одеської ЗОШ № 26 І-ІІІ ступенів Тетяні Жорницькій та начальнику Одеського обласного відділення (філії) комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Олександру Тулунжи.

Також ректор університету Андрій Красножон побажав усім наснаги на науково-педагогічну діяльність у новому навчальному році та якнайшвидшої перемоги нашій країні!

Все буде Україна!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/