Гостьова лекція для майбутніх державних службовців

116 вересня для студентів бакалаврату, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Публічне управління та адміністрування» в Університеті Ушинського, в межах вивчення дисципліни «Південь України та регіональна політика» було проведено гостьову лекцію-круглий стіл на тему «Регіон Українського Причорномор’я як соціальна система».
Компетенції, пов’язані з урахуванням регіональної специфіки в державному управлінні, є складовою підготовки за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування». Тож запрошений лектор, кандидат соціологічних наук, доцент, керівник соціологічного науково-дослідного центру «Пульс» Князєва Олена Володимирівна, докладно розповіла про соціологічні особливості Півдня України, що мають значення для майбутніх управлінців.
Захід, що відбувся онлайн на платформі «Meet», був організований кафедрою освітнього менеджменту та публічного управління Університету Ушинського у співпраці з кафедрою публічного управління та регіоналістики Університету «Одеська Політехніка» в межах Регіональної платформи (мережі) випускаючих кафедр з підготовки службовців органів публічної влади.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/