XIV Міжнародна науково-практична конференція «Адаптаційні можливості дітей та молоді»

Image0115–16 вересня 2022 року кафедрою біології і охорони здоров’я Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» проведено чергову XIV науково-практичну конференцію «Адаптаційні можливості дітей та молоді». З привітальним словом виступили ректор Андрій КРАСНОЖОН, проректор з наукової роботи Ганна МУЗИЧЕНКО, декан медичного факультету Ганна СОКОЛОВА.

В конференції прийняли участь провідні науковці: кандидати і доктори медичних, біологічних, педагогічних наук, фахівці з фізичного виховання і спорту з України, Польщі, Румунії, Молдови, Німеччини. З доповідями виступили відомі вчені В. С. Лизогуб (Черкаси, Україна), О. О. Приймаков (Щецин, Польща), О. О. Єжова (Суми, Україна), В. А. Потоп (Бухарест, Румунія), Л. В. Подригало (Харків, Україна), Г. В. Коробейніков (Кельн, Німеччина), О. А. Мирошниченко (Житомир, Україна) та інші запрошені, а також науково-педагогічні працівники кафедри біології і охорони здоров’я, молоді вчені, аспіранти, студенти. Більшість доповідей викликали велику зацікавленість, на що вказували питання та гостра дискусія.

В цілому, незважаючи на онлайн-формат, за відгуками учасників, конференція пройшла на високому науковому і організаційному рівнях.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/