Урочисте прийняття першокурсників 2022 року до університетської родини

419 вересня в Університеті Ушинського відбулося урочисте прийняття першокурсників 2022 року до університетської родини.
Посвята у студенти - це одна із найголовніших подій у житті кожного студента. Подія, яку першокурсники запам'ятають назавжди: саме в цей час вступник перетворюється на студента, отримавши свій студентський квиток.

Першокурсники та всі присутні змогли насолодитися творчими виступами студентів та запрошених гостей.
З цінними і важливими настановами та словами привітання до новоспечених студентів звернувся Ректор Університету - Красножон Андрій Васильович.
Від голови студентської ради університету Сулім Наталії, першокурсники отримали символічний студентський квиток, як важливий атрибут студентської родини.
А першокурсники дали клятву на вірність студентській дружбі, клятву, що вони будуть гідними звання студента та стануть професіоналами вищого ґатунку.
Дорогі першокурсники, ми раді вітати вас у лавах університету. Бажаємо успіхів у навчанні та світлого майбутнього. У добру путь за знаннями!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/