Урочисте відкриття виставки «Одещина: 90 років історії» за документами і матеріалами з фондів Державного архіву Одеської області.

ImageСьогодні, 22 вересня 2022 року, в бібліотеці Університету Ушинського відбулось урочисте відкриття виставки «Одещина: 90 років історії» за документами і матеріалами з фондів Державного архіву Одеської області.Виставку відкривав заступник директора – начальник відділу використання документів Національного архівного фонду, інформації, публікації та зовнішніх зв’язків  Крачков Сергій Миколайович.
Під час урочистої частини відкриття виставки Красножон Андрій Васильович – ректор Університету Ушинського, подякував організаторам за те, що саме наш університет  був обраний для презентації виставки «Одещина: 90 років історії».
Студенти університету відвідали захід і мали можливість ознайомитись з архівними матеріалами, про історію одеського регіону.
Виставка  покликана об’єднати жителів Одещини навколо спільних ідей – любові до рідного краю.

Запрошуємо усіх бажаючих відвідати виставку за адресою: вул. Старопортофранківська, 36.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/