Вітаємо аспірантів ОНП Філософія із успішним завершенням Міжнародного підвищення кваліфікації за програмою «НЕФОРМАЛЬНА ОСВІТА ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ: ДОСВІД КРАЇН ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНИ»

Inna FedorovaЗдобувачі третього (освітньо-наукового) рівня ОПП Філософія Іванна Ніколаєва, Інна Федорова та Ігор Семенов успішно завершили Міжнародне підвищення кваліфікації за програмою «НЕФОРМАЛЬНА ОСВІТА ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ: ДОСВІД КРАЇН ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНИ». Розробник програми: IBR LPNT ( m. Lublin) ГО «Міжнародна фундація науковців та освітян».

Основною метою підвищення кваліфікації є звернення уваги освітян на питання впровадження, розвитку та удосконалення процесів неформальної освіти у закладах вищої освіти України та актуальні аспекти Європейського досвіду використання неформальної світи в освітньому процесі. Розглянуто такі тематичні напрями як: розуміння неформальної освіти в країнах Європейського союзу та Україні, підтвердження та визнання неформальної освіти в країнах Європейського союзу та Україні; особливості та практичний досвід країн Європейського союзу та України з питань неформальної та формальної освіти. Обсяг - 45 годин (1,5 кредиту ЄКТС). В результаті програми підвищення кваліфікації учасники розвинули професійні компетентності, навички комунікації та познайомились із досвідом роботи колег із різних регіонів України та держав Європейського Союзу щодо використання можливостей неформальної освіти в освітньому процесі. Набуті знання допоможуть розширити спектр навчальних інструментів, які можна використовувати в освітній діяльності.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/