Захист проєктів «Люди, які змінили хід історії» (факультет початкового навчання)

114 жовтня ми відзначаємо не одне свято.
Але всі ці пам’ятні дати - про захист нашої віри: у волю, у єдність, у незалежність. І найголовніше – про наше право самим визначати свій шлях.
Боротьба за право бути українцем триває століттями.
І ми продовжуємо боротись досі!

Українські Герої продовжують захищати нашу свободу, державну цілісність, нашу землю, наше небо і наш народ. І нині - захист нашої країни - це захист усього сучасного європейського світу.

Пам’ятаємо загиблих, поважаємо живих і віддаємо шану воїнам усіх часів.

До свята на факультеті початкового навчання було організовано захист проєктів з теми: «Люди, які змінили хід історії».
Студенти першого курсу розказували історії видатних українців, які боронили Азовсталь, Маріуполь, які і зараз знаходяться на передовій, визволяючи та захищаючи наші міста, про тих, хто віддав життя за Україну, майбутні учителі декламували вірші на їхню честь, демонстрували відео за участю Героїв України.
І найголовніше, кожен сьогодні ще раз зрозумів, що ми маємо знати, пам’ятати та передавати нашим учням правду про цю страшну війну. Герої не вмирають! Слава Україні! Слава ЗСУ! Все буде Україна!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/