Вітання з Днем української писемності та мови від студентів і викладачів історико-філологічного факультету

ngerbЩиро вітаємо Вас з Днем української писемності та мови!
Сьогодні свято української мови та писемності, день, коли в нас є нагода вклонитися Слову в його красі, виразності, влучності та розмаїтті. Мова є універсальною формою об’єднання людей в одне ціле, це важливий чинник самовизначення нації, надійна основа розвитку держави. А під час повномасштабної війни українська мова – не тільки ознака національної ідентичності та громадянської позиції, а й інструмент боротьби з ворогом. Боронити свою країну від агресора можна не лише зброєю, а й словом.

Наша факультетська спільнота має багаті традиції пошанування української мови, її наукового вивчення, популяризації та піднесення іміджу – від підготовки майбутніх українських філологів, підручників і посібників, постійної участі в різних конкурсах, до організації курсів та гуманітарних проєктів навчання української мови, залучення медіа, проведення флеш-мобів та презентативних комунікаційних акцій. Саме сьогодні під гаслом «Мова – це наш оберіг, мова – це наша зброя!» розпочинається тематичний тиждень української мови на історико-філологічному факультеті.
Вітаємо всіх з цим святом, і бажаємо Вам утверджувати українську мову, будувати духовно вільну країну, виховувати гідних представників свого народу й пишатися рідною мовою. Спільна справа та єдність — це ключ до успіху й шлях до Перемоги!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
slot pragmatic playslot gates of olympusslot onlinertp slot pg softslot starlight princessstarlight princessakun vip sugar rushslot pg softslot money rollslot server filipinaslot mahjong winstrik slot server luartrik maxwin power of thor megawayscara tembus 20 parlay bolartp mahjong ways naga hitambocoran terbaru rtp slotpola gacor wild bounty showdownpola gacor twilight princessscatter hitam mahjong waysslot habaneroasiaklub https://oicc.org/slot-pragmatic-play/ https://oicc.org/slot-gates-of-olympus/ https://www.martiplast.com/slot-online/ https://www.martiplast.com/rtp-slot-pg-soft/ https://www.martiplast.com/slot-starlight-princess/ https://www.iliade-ingenierie.com/starlight-princess/ https://www.martiplast.com/akun-vip-sugar-rush/ https://oicc.org/slot-pg-soft/ https://oicc.org/slot-money-roll/ https://www.itinova.org/assets/slot-server-filipina/ https://kavlingnazra.com/slot-mahjong-wins/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/