Відбувся п`ятий онлайн-тренінг у межах освітньої програми «Business Bridge»

110 листопада 2022 року в Університеті Ушинського відбувся п`ятий онлайн-тренінг у межах освітньої програми «Business Bridge», яка є складовою міжнародного проєкту «Завжди поруч», що виконується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). «Business Bridge» є освітньою програмою для ветеранів АТО/ООС/російсько-української війни та членів їх родин, вимушених переселенців (внутрішньо переміщених осіб), спрямованою на розвиток їх бізнес-навичок для подальшої інтеграції в суспільство та зміцнення у такий спосіб соціальної згуртованості громади.
Спікером виступила Гребенник Наталя Григорівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки підприємства та організації підприємницької діяльності Одеського національного економічного університету. На тренінгу «Маркетингові інструменти сучасного бізнесу» було порушено низку питань, які стосуються визначення портрету потенційного покупця та цільової аудиторії, а також способів комунікації для розширення продажів. Зокрема слухачі дізнались про SMM та його особливості. Було надано огляд створення контент плану.
Зустріч проходила в середовищі Zoom. Учасники проєкту мали можливість отримати корисні поради та рекомендації від експерту щодо використання соціальних мереж для просування товару. У заході взяли участь більше 40 осіб.
Наступний онлайн-тренінг відбудеться вже 17 листопада 2022 р., де буде презентована тема "Супервізія як інструмент професійного зростання"

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/