Міжнародний Україно-Китайський проєкт «Хорова культура України».

113-14 листопада відбувся проект з ознайомлення студентів Ліннанського педагогічного університету (Китай) із здобутками українського хорового мистецтва.
Ініціатором проекту виступив випускник факультету, кандидат педагогічних наук Ма Сюй, з яким впродовж багатьох років підтримуються творчі й наукові контакти. Програма здійснювалася у дистанційному режимі.
Професор кафедри теорії музики і вокалу Наталя Кьон продемонструвала цикл відеопрезентацій з історії українського хорового мистецтва та інноваційних методів роботи в галузі вокально-хорового мистецтва, а також провела майстерклас із вивчення українського репертуару з хором студентів 1-3 курсів за участю Ма Сюй як диригента хорового колективу.
Хористи працювали над виконанням української народної пісні «Ой, на Івана Купала». Наприкінці програми цей твір було виконано сумісно із українським хором (у запису).
Китайські учасники висловили щиру подяку за ознайомлення з музичним мистецтвом України і можливість долучитися до виконання українського репертуару.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/