Захист дисертації доктора філософії

1В Університеті Ушинського 25.11.2022 р. на факультеті музичної та хореографічної освіти було проведено прилюдний захист дисертації Юань Шаоцянь «Формування вокально-фахової компетентності майбутніх учителів музичного мистецтва на засадах здоров’язбережувальних технологій» на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 01 Освіта/педагогіка за спеціальністю: Середня освіта (предметна спеціальність: Музичне мистецтво).
Захист дисертації в Університеті Ушинського за новими правилами після завершення експерименту відбувся вперше. Для захисту було створено спеціалізовану вчену раду, головою якою призначено доктора педагогічних наук, професора О. Є. Реброву.
До захисту приєдналися опоненти Овчаренко Н.А. (Кривий Ріг), Гуральник Н.П. (Київ), рецензенти Ніколаї Г.Ю. (із Польщі), Толстова Н.М. (Одеса), науковий керівник Кьон Н.Г. (із Німеччини). Сам аспірант знаходився в Китаї. Отже, захист був складно організований, разом з тим, проведений на пристойному рівні.
Члени ради високо оцінили актуальність теми дослідження, оригінальність та ефективність розроблених методик. Запровадження авторських методик Юань Шаоцяня здійснювалося на базі лабораторії «Інновації мистецької освіти» ще офлайн форматі; методика дуже зацікавила здобувачів та викладачів.
Завдяки мужнім діям українських енергетиків, які долають перешкоди руйнування енергосистеми, захист вдалося провести в онлайн форматі в системі ZOOM без перерв.
Вітаємо Юань Шаоцяня та його наукового керівника, кандидата педагогічних наук, професора Н.Г. Кьон.

Бажаємо подальших успіхів.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/