Обговорення з аспірантами кафедри музичного мистецтва і хореографії анотацій вибіркових дисциплін

119.01.2023 року на кафедрі музичного мистецтва і хореографії відбулася зустріч аспірантів спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво), 011 Освітні, педагогічні науки за програмою «Мистецька педагогіка вищої освіти» з завідувачкою кафедри, доктором педагогічних наук, професором Оленою Ребровою. На зустрічі обговорювалися питання вибіркових компонентів ОНП, напрямів та змісту перспективних сертифікаційних програм.
О. Є. Реброва ознайомила аспірантів з існуючими вибірковими компонентами, надала презентації. Аспіранти цікавилися, наскільки кожна з пропонованих програм корисна задля дослідження. До цього ж вони обговорили можливий вектор сертифікаційної програми, або додаткового вибіркового компоненту, що відповідав б їхньому бажанню глибше засвоїти методику викладання гри на музичному інструментів, або співу, оволодіти художньо-педагогічним аналізом музичних творів.
Пропозиції аспірантів як головних стейкхолдерів ОНП було враховано О.Ребровою. Вона одразу додала до переліку існуючих програм ту, яку пропонували аспіранти.
Присутні дійшли висновку, що зустріч була продуктивною, висловили бажання частіше зустрічатися із завідувачкою кафедри та гарантами ОНП.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/