Захист дисертації доктора філософії зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт

0124 січня 2023 року в Університеті Ушинського провела роботу спеціалізована вчена рада з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації на здобуття ступеня доктора філософії за галуззю знань 01Освіта/Педагогіка зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт аспіранта Олександра Євтушенко на тему «Удосконалення фізичної та функціональної підготовленості борців греко-римського стилю на етапі попередньої базової підготовки» (науковий керівник – Валентина ТОДОРОВА, д.н. з фіз.вих. і сп., професор, професор кафедри гімнастики та спортивних єдиноборств Університету Ушинського).
Голова разової ради: Наталія БАШАВЕЦЬ, д. пед. н., професор, професор кафедри теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін Університету Ушинського.
Рецензент:
Євдокія ДРАЗІНА, к. н. з фіз. вих. та сп., доцент, завідувачка кафедри теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін Університету Ушинського.
Офіційні опоненти:
Георгій КОРОБЕЙНІКОВ, д. біол. н., професор, професор кафедри спортивних єдиноборств та силових видів спорту Національного університету фізичного виховання і спорту України.
Валерія ТИЩЕНКО, д. н. з фіз. вих. і сп., професор кафедри теорії та методики фізичної культури і спорту Запорізького національного університету.
Вікторія БОГУСЛАВСЬКА, д. н. з фіз. вих. і сп., доцент кафедри теорії і методики фізичного виховання і спорту Державного закладу «Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського».
Дисертаційна робота отримала позитивні відгуки членів спеціалізованої вченої ради – захист відбувся успішно.
Щиро вітаємо дисертанта та його наукового керівника!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/