"Листівочка добра та віри"

124 січня 2023 року у гостинному просторі Бібліотеки Університету Ушинського відбулась акція "Листівочка добра та віри" - створення листівок з добрими побажаннями ВОЇНАМ ЗСУ, приурочена святкуванню Дня Соборності України. В акції взяли участь студенти та викладачі художньо-графічного факультету Університету Ушинського.
В межах акції було проведено майстеркласс з Петриківського розпису, який презентувала талановита Майстриня народної творчості, випускниця художньо-графічного факультету Анна Вербич. Вона познайомила учасників не тільки з традиційною технікою, а й з символікою орнаментальних елементів. Учасниками було створено понад 50 розписаних листівок-оберегів зі зручним календариком, щоб відмітити у ньому дату свята Перемоги.
Соборність – це не тільки історичне поєднання земель, головний зміст цього поняття у єдності народу, відчутті «плеча» ближнього, допомоги фізичної і моральної. Це – втілення синергії сердець і душ для загальної благородної мети.
Підписані авторами листівки будуть передані нашим захисникам та захисницям!
Дякуємо учасникам за єднання у творчості! Дякуємо бібліотеці Університету Ушинського за сприяння і гостинність! Особлива вдячність Анні Вербич за можливість долучитися до таїн народних традицій!
Куратор – завідувач кафедри образотворчого мистецтва Анна Носенко
#hgf_od #художньо_графічний_факультет_Одеса #Університет_Ушинського #Anna_Verbych #Бібліотека_Університету_Ушинського #Листівочка_добра_та_віри

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/