Університет Ушинського отримав третій електрогенератор від закордонних друзів.

017 лютого 2023 року до нашого університету, від друзів з Болгарії, приїхав третій електрогенератор потужністю 15 кВт, який зараз дуже необхідний для організації освітнього процесу в такий важкий час.
Понад 5000 болгар доєдналися до благодійної акції по збору коштів на електрогенератори, щоб допомогти українцям, які страждають без електрики через обстріл російськими ракетами. Манол Пейков і Чіло Попов – організатори і координатори благодійної акції, зібрали понад 500 тисяч євро допомоги Україні.
«Це один з 500-та генераторів, які куплені на гроші, зібрані понад 5000 болгар в рамках кампанії, проведеної в соцмережах. Доки політики сперечаються і обережно вагаються яку позицію зайняти, тисячі простих людей в Болгарії розділяють ваш біль і підтримують вашу справедливу боротьбу. Тому що це боротьба за споконвічне право людини на свободу, незалежність та самовизначення. Ми захоплюємось вашим незламним духом. Ваш сміливий і гідний опір підносить і нас, робить усіх добрішими людьми. Ми з вами і будемо поруч до дня перемоги і далі. щоб допомогти вашій древній і гордій країні повернути свою колишню славу.
Щиро: Манол і Чіло, організатори і координатори благодійної акції.»
Оперативне постачання електрогенераторів, як для університету Ушинського так і всіх отримувачів допомоги в Україні, відбулось і продовжує здійснюватися завдяки Громадській організації «Міжнародні права людини і Державність». Керівник громадської організації Ернест Свінтковський і відповідальний за розподіл електрогенераторів по Україні – Володимир Мурадян, зустрічають на кордоні та організовують якнайшвидше постачання генераторів країною.
Університет Ушинського висловлює щиру подяку організаторам та усім причетним акції за таку необхідну сьогодні підтримку українських університетів. Разом переможемо!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/