Вогнева підготовка та надання домедичної допомоги для студентів Університету Ушинського.

122 лютого в рамках договору про двостороннє співробітництво між Одеським державним університетом внутрішніх справ та Університетом Ушинського для здобувачів освіти було проведено заняття з вогневої підготовки та надання домедичної допомоги.

11

В умовах повномасштабного російського вторгнення питання порятунку людського життя відіграє особливу роль. Відтак нового змісту набувають різноманітні навчання з першої домедичної допомоги, завдяки яким ми можемо освоїти важливі навички, що дозволяють зберегти людське життя до приїзду швидкої допомоги.

12

Зважаючи на це, з ініціативи ректора університету Андрія Красножона для групи студентів університету було проведено заняття з вогневої підготовки та надання домедичної допомоги на базі Одеського державного університету внутрішніх справ.

13

Навчання для студентів Університету проводили завідувач кафедри тактико-спеціальної, вогневої та фізичної підготовки факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Євген Бахчеван та генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук.

14

Упродовж навчання наші учасники освоїли комплекс домедичних заходів, які спрямовані на порятунок та збереження життя потерпілого до прибуття медичного працівника. Окрім отримання фахової теоретичної інформації, учасники закріпили почуте й побачене на практиці. Зокрема, навчилися давати оцінку стану потерпілого, визначати рівень допомоги, якої він потребує, забезпечувати вільну прохідність верхніх дихальних шляхів потерпілого.

15

Також студенти мали можливість ознайомитись із алгоритмом відпрацювання окремих елементів вогневої підготовки та відпрацювали свої уміння в тирі.
Щиро дякуємо керівництву Одеського державного університету внутрішніх справ за співпрацю!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/