Відзначаємо 209 річницю від Дня Народження Тараса Григоровича Шевченка.

019 березня 1814 року в селі Моринці нині Черкаської області народився Тарас Григорович Шевченко, якого пізніше прозвали Кобзарем. Український пророк народився у складний час, коли у нас не було власної незалежної держави і були закріпачені указом Катерини II, але попри це він намагався пробудити українців від національної сплячки й прославити українську літературу. Сьогодні минає 209-річниця від дня народження вільної духом Людини, ПРОРОКА, чиї вірші є закликом до боротьби та вірою у неминучу ПЕРЕМОГУ.2Вже більше року тому в наш український дім увірвалася повномасштабна війна. І сьогодні ми захищаємося й перемагаємо, маючи за зброю могутні Тарасові слова: «І вражою злою кров’ю волю окропіте!..». Та з дня на день його слова «БОРІТЕСЯ – ПОБОРЕТЕ» є путівником українського народу. Ми завжди були з Шевченком, а він був з нами – повсякчас, на кожному крутозламі історії, на всіх шляхах нашої боротьби за національну ідентичність.

1Тож, цінуємо свої життя, вшановуємо пам'ять тих, для кого Україна була понад усе, на віки вкарбовуємо у пам'ять події сьогодення. Та віримо, що «на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі».
А слова «Свою Україну любіть, любіть її… во время люте…» були, є і назавжди стануть внутрішнім гімном Українців.
Дякуємо, великий поете, за яскравий приклад незламності.
Слава Україні!
Слава Героям!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/