14 березня - День українського добровольця.

01Щороку 14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. Пам'ятна дата встановлена Верховною Радою України у 2017 році, щоб вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої держави.

31f
Дата 14 березня була обрана не випадково. Саме в цей день у 2014 році на тренувальну базу в Нових Петрівцях з Майдану Незалежності вирушили перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану для формування першого добровольчого батальйону. Чоловіки й жінки самоорганізувалися та вирушили на схід України – на захист нашої держави та її суверенітету.

Нині добровольцем став увесь Український народ: ті, хто прийшов до центрів комплектування та поповнив ряди Збройних Сил України; ті, хто став до лав територіальної оборони; ті, хто всіляко допомагає захисникам і готовий стати до їхніх лав завтра; та багато наших студентів та співробітників університету, що взялися за зброю не заради орденів, а за покликом сердець коли над Україною нависла смертельна загроза. Вони стоять на смерть заради перемоги сьогодні… Наша готовність добровільно стати на захист України є вирішальною запорукою нашої перемоги. Разом ми нездоланна сила.

1

Вітаємо вас, шановні добровольці, з Днем вшанування вашої мужності та самовідданості! Хай Бог оберігає вас на шляху до перемоги і дарує мир та благополуччя вам і нашій країні! Щиро дякуємо за вашу відданість і віру в майбутнє України!
Слава Україні!
Героям Слава!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
slot pragmatic playslot gates of olympusslot onlinertp slot pg softslot starlight princessstarlight princessakun vip sugar rushslot pg softslot money rollslot server filipinaslot mahjong winstrik slot server luartrik maxwin power of thor megawayscara tembus 20 parlay bolartp mahjong ways naga hitambocoran terbaru rtp slotpola gacor wild bounty showdownpola gacor twilight princessscatter hitam mahjong waysslot habaneroasiaklub https://oicc.org/slot-pragmatic-play/ https://oicc.org/slot-gates-of-olympus/ https://www.martiplast.com/slot-online/ https://www.martiplast.com/rtp-slot-pg-soft/ https://www.martiplast.com/slot-starlight-princess/ https://www.iliade-ingenierie.com/starlight-princess/ https://www.martiplast.com/akun-vip-sugar-rush/ https://oicc.org/slot-pg-soft/ https://oicc.org/slot-money-roll/ https://www.itinova.org/assets/slot-server-filipina/ https://kavlingnazra.com/slot-mahjong-wins/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/