14 березня - День українського добровольця.

01Щороку 14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. Пам'ятна дата встановлена Верховною Радою України у 2017 році, щоб вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої держави.

31f
Дата 14 березня була обрана не випадково. Саме в цей день у 2014 році на тренувальну базу в Нових Петрівцях з Майдану Незалежності вирушили перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану для формування першого добровольчого батальйону. Чоловіки й жінки самоорганізувалися та вирушили на схід України – на захист нашої держави та її суверенітету.

Нині добровольцем став увесь Український народ: ті, хто прийшов до центрів комплектування та поповнив ряди Збройних Сил України; ті, хто став до лав територіальної оборони; ті, хто всіляко допомагає захисникам і готовий стати до їхніх лав завтра; та багато наших студентів та співробітників університету, що взялися за зброю не заради орденів, а за покликом сердець коли над Україною нависла смертельна загроза. Вони стоять на смерть заради перемоги сьогодні… Наша готовність добровільно стати на захист України є вирішальною запорукою нашої перемоги. Разом ми нездоланна сила.

1

Вітаємо вас, шановні добровольці, з Днем вшанування вашої мужності та самовідданості! Хай Бог оберігає вас на шляху до перемоги і дарує мир та благополуччя вам і нашій країні! Щиро дякуємо за вашу відданість і віру в майбутнє України!
Слава Україні!
Героям Слава!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/