Звітування аспірантів на кафедрі педагогіки

114 березня 2023 року на засіданні кафедри педагогіки відбулось звітування аспірантів. Засідання було присвячене аналізу успішності виконання навчального плану та індивідуального плану наукової діяльності здобувачів освіти третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальностей 011 Освітні і педагогічні науки та 015 Професійна освіта.
У складних умовах збройної агресії молоді науковці-педагоги продемонстрували наполегливість у здійсненні наукового пошуку, опублікували статті у фахових виданнях категорії Б, взяли участь у багатьох міжнародних конференціях.
Гаранти ОНП та наукові керівники наголосили на необхідності активізації експериментальної роботи з тематики дисертаційного дослідження.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/