Заходи тижня доброчесності для майбутніх управлінців

1Студенти спеціальностей 073 Менеджмент та 281 Публічне управління та адміністрування долучилися до заходів тижня доброчесності, які проводила кафедра освітнього менеджменту та публічного управління.
16 березня завідувач кафедри професор Долженков О.О. провів круглий стіл «Академічна доброчесність: виклики сучасності», на якому було розглянуто питання визначення та змісту академічної доброчесності, механізми виявлення фактів академічної недоброчесності, що діють в Університеті Ушинського, та відповідальності за них.
Протягом тижня студенти Расулова Вероніка (2 курс бакалаврату, спеціальність «Публічне управління та адміністрування»), Патерко Яна, Тараненко Катерина (1 курс магістратури, спеціальність «Менеджмент») пройшли онлайн-курс «Академічна доброчесність» на платформі Prometheus. Під час роботи на платформі студенти дізналися про теоретичні аспекти академічної доброчесності та чинники, що безпосередньо впливають на культуру академічної доброчесності здобувачів вищої освіти, а також навчилися застосовувати теоретичні знання на практиці. Було отримано відповідні сертифікати про проходження курсу.
У ході кураторських годин та консультацій відбулися індивідуальні бесіди керівників курсових, бакалаврських та магістерських робіт зі здобувачами освіти щодо дотримання академічної доброчесності.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/