Освітня нарада Управління фізичної культури і спорту Одеської Обласної Державної Адміністрації.

0128 березня в Університеті Ушинського відбулася освітня нарада Управління фізичної культури і спорту Одеської Обласної Державної Адміністрації за підсумками роботи у 2022 році. На нараді були присутні Начальник управління фізичної культури і спорту Одеської обласної державної адміністрації Валентина Кольчак, Директор Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації Олександр Лончак, Голова Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук, почесний громадянин Одеси та Одеської області Сергій Гриневецький, проректор із соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Андрій Начев та проректор з наукової роботи Ганна Музиченко.

1

Зі словами вітання до присутніх звернувся проректор із соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Андрій Начев, який зазначив, що вихованці спортивних шкіл продовжують гідно представляти університет на спортивних змаганнях всіх рівнів та подякував Управління фізичної культури і спорту за багаторічну співпрацю у розвитку фізичного виховання і спорту серед студентської молоді.

2

Метою зустрічі було підведення спортивних підсумків року, спільно визначити нові горизонти та намітити плани на майбутній рік. Також відбулось нагородження кращих спортсменів Одещини та присвоєння звання «Майстер спорту міжнародного класу» чемпіонам та призерам олімпійських, параолімпійських, дефолімпійських Чемпіонатів Світу і Європи. У 2022 році Українські спортсмени вибороли на офіційних міжнародних змаганнях понад 1600 медалей. Вагомий внесок у цю спортивну скарбницю внесли представники Одещини.

3

Також було підведено підсумки та нагороджено кращі спортивні школи за категоріями. Окрім цього, від імені Міністерства молоді та спорту була вручена нагорода Барабашу Миколі Володимировичу - «Орден за заслуги!».

4

Перемоги наших спортсменів особливо цінні у такий важкий час для держави. Попри війну та усі проблеми під час підготовки до змагань, кожен з них зумів вчасно вийти на пік і вкотре показати світу всю силу та волю українців, нашу міць і незламність духу!

5

Бажаємо усім спортсменам та тренерам міцного здоров’я, успіхів, наполегливості, наснаги та перемоги! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує силу, велич духу і мужність, сприяє популяризації та розвитку сфери фізичної культури і спорту!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/