Вітаємо переможців першого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

1Протягом лютого-березня 2023 р. в Університеті Ушинського успішно відбувся перший тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей. Конкурс проходив відповідно до Наказу ректора Університету Ушинського та згідно Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України № 605 від 18 квітня 2017 р., з метою підтримки обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання.
До участі у конкурси долучилися студенти всіх факультетів та навчально-наукового інституту університету. На конкурс було подано понад 150 наукових робіт з галузей знань і спеціальностей. Конкурсні комісії на факультетах (інституті) Університету Ушинського розглянули та здійснили рецензування студентських наукових робіт, представлених студентами. Конкурсні роботи оцінювалися за наступними критеріями: актуальність проблеми, новизна та оригінальність ідей, використані методи дослідження, теоретичні наукові результати, практична направленість результатів, рівень використання наукової літератури та інших джерел інформації, ступінь самостійності виконання роботи, якість оформлення роботи, наукові публікації, ступінь володіння матеріалом. Усі комісії акцентували увагу на високому науковому рівні поданих на конкурс робіт.
За підсумками першого туру визначено 25 студентів-переможців, зокрема за спеціальностями та галузями знань: «Освітні, педагогічні науки» – 3 студентів; «Педагогічна та вікова психологія – 3; «Дошкільна освіта» – 3; «Спеціальна освіта (за нозологіями)» – 3; «Фізична культура і спорт» – 3; «Дизайн. Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» – 2; «Менеджмент соціокультурної діяльності» – 2; «Переклад» – 2; «Східні мови» – 1; «Гендерні дослідження» – 3.

Згідно наказу ректора Університету Ушинського № 100 від 11 квітня 2023 р. усі переможці відзначені дипломами 1-3 ступеня. Урочисте нагородження переможців та їх наукових керівників відбудеться під час святкування Днів науки у травні 2023 року.
Вітаємо переможців та їхніх наукових керівників!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/